Prison brake

Ги загубила нозете и рацете бидејќи сакала да има поубав задник!

Ејприл Мишел Браун (46) сакала да го зголеми задникот со силиконски импланти од црниот пазар поради што и биле ампутирани двете нозе, рацете и задникот.

Платив ужасно висока цена за ништо и затоа ќе плаќам до крајот на својот живот – рекла Ејприл и додала дека сега сака да ги предупреди девојките ширум светот за опасностите од непроверени информации.

Не ни помислував дека сум во опасност. Мислев дека тоа е безопасна интервенција која ќе ми донесе совршен задник. Меѓутоа силиконот кој ми беше ставен бил оној кој се користи за купатила – изјавила Ејприл.

Mišel Ejpril posle operacije lažnim silikonima

Mišel Ejpril sa protezom, nakon amputacije

 

Напиши коментар