Like

Гледајте и не дишете!

Неверојатен настап на една натпреварувачка во една шпанска емисија. Каква концентрација, каков баланс!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dnDeo0yhIws#!

Напиши коментар