Prison brake

Го унаказила своето лице вбризгувајќи во него масло за јадење

Корејката Ханг Миоку (48) која е зависна од пластични операции го деформирала своето лице со убризгување на масло за јадење. Миоку првата пластична операција ја направила на 28 годишна возраст и после тоа се навлекла на третманите. Иако околината се згрозувала од глетката, Миоку и понатаму верувала дека е преубава, но дека и фали само уште една операција, па така тие се нижеле една по друга.

Терапијата со силиконски инекции била прескапа, па еден ден таа на своја рака преминала кон вбризгување на масло за јадење во своето лице.

Години покасно, кога конечно се освестила што направила, Миоку изјавила дека после се би сакала да и се врати нејзиното старо лице. Погледнете како се одвивале етапно трансформациите на нејзиниот лик:

Напиши коментар