Prison brake

Хит на денот! Кинезите ја фарбаат тревата во зелено

Кинеските репортери ги снимиле работниците од градското зеленило како прскаат боја по зелената површина покрај градските улици. Тие тврдат дека течноста е “хранлива” и дека во неа нема ништо токсично.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LlUnf-CfjMw#!

Напиши коментар