Prison brake

Хорор: Ги убила двете деца и ги закопала во дворот!

Од полициската управа велат дека една жена од околината на Крушевац, Република Србија, е осомничена за убиство на едно новороденче минатата година, а друго пред две недели.

Од Крушевската полиција соопштуваат дека жената е уапсена поради сомнение дека извршила кривично дело убиство на дете при породување.

Од полицијата велат дека осомничената децата ги закопала во дворот.

 

Напиши коментар