← НАЗАД НА БОЗА

И пукнало ребро поради големите гради, но таа сака поголеми!

И пукнало ребро поради големите гради, но таа сака поголеми!
671 Читања

Лејси Вајлд е мајка на 6 деца која заработува со своите гради.

Иако нејзините гради се седми по големина во светот, нејзината цел е да биде помеѓу првите пет, а наскоро и ќе го направи тоа, односно ќе продолжи со зголемување на градите кои сега тежат 9,5 кг.

Како Лејси изгледа и што вели за себе си погледнете во овој видео прилог:

Lejsi Wajld

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk