Bridal

Интимен веш за вашето прво брачно патување

Едноставноста и класиката преовладуваат во новата intimissimo колекција на долен веш за невести. Се е во елегантна бела боја и деликатни матерјали. Ќе се чувствувате како принцеза во секси префинети парчиња веш во кој ќе уживате.

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

 

Напиши коментар