Prison brake

Како пингвин игра на IPAD?

На пингините во водениот резерват “The Aquarium of the Pacific” им бил даден еден од првите модели на IPAD  малку да се забавуваат со “игра за мачки” каде глувчето трча низ целиот екран. Погледнте како изгледа тоа…

 

Напиши коментар