Prison brake

Кој не би и позавидел?!

Кој не би и позавидел на оваа девојка за вакво масовно дружење со делфините?

Во Калифорнискиот залив, позант усште и како Кортезово море скијаќи на вода, оваа екипа западна во огромно јато со делфини.

Ko-joj-ne-bi-pozavideo-na-ovakvom-skijanju-na-vodi-VIDEO

Напиши коментар