Prison brake

Куче плаче за починатата сопственичка

Едно верно куче неутешно плаче над гробот на сојата сопственичка, сите зборови на светот неможат да опишат колку му е тешко. Тоа не е само верност, туку искрена љубов.

Просто е неверојатно колку е ова куче емотивно, ќе останете без зборови кога ќе видите како тажно жали за својата почината сопственичка.

Напиши коментар