Prison brake

Куче што ја менува својата физиономија

Знаете дека кучињата лесно можат да бидат дресирани и научени да извршуваат разни работи.  Седнувањето , спиењето и давањето на шепа се елементарни и  генерално секој човек може да го научи своето куче како да ги извршува.

Да кажеме дека не е невозможно да го дресирате кучето на команди коко што се “Донеси ми пиво”, “ Прави се дека си умрел”… Но можете ли да сте толку добри, и да го научите кучето да ја менува својата физиономија како резултат на истите ваши реплики?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LvaY7Eut_o8

Напиши коментар