Prison brake

Кучешки живот: белото куче скитник ги освојува срцата и така заработува за живот

Изгледа дека кучињата, и покрај се, никогаш не ја губат вербата во луѓето и добрината. Така е и со ова бело куче скитник, пред кое ретко кој може да остане со тврдо срце.

Покрај една бензиска станица во Русија живее белото куче скитник, кое заработува за живот така што ги освојува срцата на луѓето. Животот очигледно не го мазел, но тоа не ја изгубило вербата во луѓето и нивната добрина.

Напиши коментар