Prison brake

Мирикл Мили: Најмалото куче во светот

Најмалото куче во светот кафената чивава Мирикл Мили од Порторико високо е само 9,65 сантиметри. Титулата најмало куче ја има превземено од една чивава од Кентаки која е висока 10,16 сантиметр.

Foto: Tanjug/AP/Guinness World Records 2014 Edition

Напиши коментар