Like

Млада пеачка со глас како на Мараја Кери

Доколку не го гледате видеото, сигурно ќе помислите дека пее Мараја Кери…

Инаку Ариана Гранде има 19 години и во САД е позната по својата кариера на актерка од “Бродвеј”, но со својот глас би било греота да не пее.

Нејзиното ново парче The Way во кое учествува и раперот Мак Милер веќе е број еден во IТunes , затоа посветете му 3 минути од своето време.

Напиши коментар