Prison brake

Морски лав прошета по улиците на Бразил!

Морскиот лав реши да излезе во град, можеби да погледне некој филим или да запознае некоја девојка. Според наводите на бразилските медиуми, овој водоземец излегол од океанот и го нашол патот до најпрометната улица во градот.

Ако се уплашивте за неговата судбина, бидете мирни бидејќи улицата ја поминувал на пешачкиот премин.

Морскиот лав шетал по улицата и ги гледал луѓето околу себе.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wz09eqhyEtk

Напиши коментар