Prison brake

Најдебелиот човек на светот имал 445, а ослабел 305 килограми! (Видео)

Пол Мејсон (52), некогаш со 445 килограми најдебел човек во светот, успеал да ослабне 305 килограми и да ја открие љубовта на својот живот. Мејсон преку Фејсбук ја запознал американката Ребека Маунтајн (40), која сега му помага да најде хирург кој успешно ќе го отстрани вишокот кожа.

Двајцата стапиле во контакт откако Ребека го гледала документарецот за Мејсон.

“Во почетокот ми беше тешко да прифатам дека би можел да бидам привлечен за некого бидејќи дел од мене сеуште е заробен во виснатата кожа. Тешко ми е да разберам како некој воопшто може да го занемари сето тоа“ – ракажува британецот.

Foto: Profimedia

http://www.youtube.com/watch?v=cUJ1sH0wMw8

 

Напиши коментар