Prison brake

Најголемиот зајак на светот со 22,6 килограми

На последното мерење Ралф имал 22,6 колограми што е доволно за да ја врати титулата која во 2010. jа изгубил од зајакот Дариус, чија тежина тогаш изнесувала 21,3 килограми, јавува Daily Mail.

Мајката на Ралф, исто така завршила во Гинисовата книга на рекорди како најголем зајак на светот, се до нејзината смрт во 2010.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hj7l65Y8DUA#!

Напиши коментар