Prison brake

Најневеројатните луѓе на светот!

Што значи да си успеал? Да имаш многу пари, скапи автомобили и уште поскапи куќи? Не! Да си успеал значи да ги следиш своите соништа, да си упорен. Да не им дозволуваш на сите да ти велат: “Тоа нема да се случи” Или: “Ако беше толку лесно, охооо…” и на крајот да те натераат да се откажеш од својата цел. Во овој ред на мисли сакам да споделам со вас едно видео насловено како “Најневеројатните луѓе на светот”. Најпрво мислев дека ќе видам некои историски личности. Но не, тоа се само обични луѓе кои сепак покажуваат дека со упорност се е можно.

Погледнете ги, можеби ќе ве инспирираат.

Напиши коментар