Prison brake

Најодвратниот клип што воопшто сме го виделе!!!

Имало едно време еден маж со име Брент Асквит. Еден ден тој видел огромен пајак во својот дом и веднаш отрчал по препаратот за уништување инсекти и до смрт го испрскал пајакот. До тука ова е една обична, дури малку и досадна историја за власта на човекот над инсектите.

Да, ама не е. Откако човекот го напрскал ужасниот штетник, забележал нешто ужасно. Од телото на веќе умрениот пајак почнал да излегува огромен црв кој изгледал безкрајно долг… Се разбира Брент сватил дека оваа гадотија треба да се снима мислејќи на фактот дека овој црв веројатно би можел да му се вгнезди под кожата раѓајќи илјадници јајца во неговото тело!!!

Напиши коментар