Prison brake

Најстрашниот европски затвор

Затворот Baumettes во Марсеј, Франција е веројатно најужасниот во цела Европа. Затворот кој е пренасилен и гнасен, мора да биде реновиран за да го донесе до современите здравствени и безбедносни стандарди.

worst prison europe01 The Worst Prison in Europe

worst prison europe02 The Worst Prison in Europe

worst prison europe03 The Worst Prison in Europe

worst prison europe04 The Worst Prison in Europe

worst prison europe05 The Worst Prison in Europe

worst prison europe06 The Worst Prison in Europe

worst prison europe07 The Worst Prison in Europe

worst prison europe08 The Worst Prison in Europe

worst prison europe09 The Worst Prison in Europe

worst prison europe11 The Worst Prison in Europe

 

Напиши коментар