Prison brake

Направил 90 пластични операции за да личи на куклата Кен

32 годишниот Џастин од Њујорк во последниве 10 години направил над 90 пластични операции за да изгледа како популарната кукла Кен, партнерот на Барби. Замислете, само за убаво обликуван задник му биле потребни дури 13 хируршки интервенции. Следувале и останатите операции, импланти во усните, јаболчниците, корекции на носот, импланти во градите, бицепсите, трицепсите и.т.н.  Сето ова го чинело над 100 000 долари, а сега видете дали вредело?

 

Напиши коментар