Like

Направила хаос: Преслатко девојче ги воодушевило сите со своето играње, но и став

Шестгодишно девојче, победило постаро момче во играње, и во таа прилика поради неверојатната игра, но и симпатичниот став, добила овации од публиката и жирито на неодамна одржаниот турнир во брејкденс во Париз.

Напиши коментар