Prison brake

Навистина необичен накит од храна

Необичен јапонски накит од компанијата Fake Food Tanaka изгледа навистина вкусно. Дизајнерите на оваа компанија осмислиле линија на накит која вешто ја пресликува популарната храна како што се шпагети, пица, хамбургер, торта и сл. и ја претвориле во украси за коса, прстени, обетки, привезоци за клучеви и ланчиња.

 

Напиши коментар