Bridal

Нежна свадбена колекција од Jenny Yoo

Новата колекција на Jenny Yoo претставува вистинска љубов кон естетиката, убавината и прецизноста во изработката на венчаници. Моделите се изработени од свила, надополнета со монистра и нежно сребрено-бели камчиња. Богатството на материјали и рачната изработка на деталите се она што ги парви овие венчаници уникатни.

 

Напиши коментар