← НАЗАД НА БОЗА

Oва е човекот со најмал пенис

Oва е човекот со најмал пенис
415 Читања

Оваа сабота во Бруклин беше одржан надпревар каде разбирливо зошто само мал број мажи имаа храброст да се појават.

На надпреварот се избирал најмал пенис, а победата припаднала на 27 годишниот Ник Гилоран кој во краткото интервју после победата изјавил дека се гордее со својата мала алатка. Големината на пенисот не е пресудна за мажот како целина, ни пак за врската, смета, или се теши тој?

“Се надевам дека ова ќе ги охрабри мажите кои имаат проблем со самодовербата да се почувствуваат подобро во однос на своето тело“, додава Гилоран кој исто така се пофали дека после победата ми пристапиле бројни обожавателки.

Foto: brokelyn.com / Mary Dorn

Foto: brokelyn.com / Mary Dorn

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk