Prison brake

Ова е жената со најдолгите нозе на светот!

Должината на нозете на Светлана Панкратова (41) достигнува 132 сантиметри, а купувањето на пантолони сигурно и представува ноќна мора. На Трафалгар скверот во Лондон 2008. година се сликала со најнискиот човек на светот .

Таа е родена во Русија, а сега живее во Северна Вирџинија во САД. Висока е 195 сантиметри и тренер е на кошаркарскиот тим во локалната гимназија.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Cv-3Nwvs_ks

Напиши коментар