Prison brake

Погледнете: Бебето спие, а кобрите дежураат (Видео)

Додека бебето спие  околу него парадираат четири кобри. Неверојатно е тоа што змиите не го напаѓаат детето, напротив, со големо внимание го чуваат и не дозволуваат некој да му го наруши мирниот сон. Просто човек да се наежи.

http://www.youtube.com/watch?v=s7cK062QOSQ

Напиши коментар