Prison brake

Погледнете : Интересна снимка на момчиња кои гледаат породување

Намалете ги малку звучниците пред  да го погледнете видеото бидејќи овие “алфа мажи” прилично гласно  ги пратат кадрите низ кои еден ден и нивните идни сопруги ќе поминат во текот на пораѓајот.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QjgtxwHpxtk

Напиши коментар