Prison brake

Погледнете ја рибата со човечко лице

Не успеавме да дознаеме каде е уловена оваа необична риба, каде е во моментов изложена ни пак кој е господинот што се сликал со неа. Сепак, без разлика на тоа не можевме да одолееме а да не споделиме со вас вакво нешто. Освен ако не станува збор за фотошоп. Што мислите вие?

Foto: copypast.ru

Напиши коментар