Prison brake

Погледнете како кит превртува кану

Група млади луѓе кои патуваат со кану, никогаш нема да го заборават денот кога кит за малку не ги преврте. Водниот жител веројатно умира од  досада по цел ден, па решил да ги вознемирува нашите херои, другарски удирајќи ги со своите перки.

За кратко луѓето се упашени, но потоа сваќаат колку радознала случка преживеале и каква огромна среќа имале бидејќи токму во тој момент некој од нив снимал.

Напиши коментар