Prison brake

Потресно видео на 15 годишно девојче пред да се самоубие!

Талентираната девојка која се занимавала со танци пред извесно време во деветминутното видео поставено на интернет ја опишала својата борба со насилниците.

Лондон – тинејџерката Шинејд Тејлор е пронајдена мртва во станот, а нејзините пријатели тврдат дека извршила самоубиство откако во основно и средно школо била злоставувана.

Како што се дознава Шинејд поради малтретирањето од страна на соучениците преминала во друго училиште, каде нападите наводно престанале. Нејзните пријатели меѓутоа тврдат дека девојката се самоубила бидејќи нејзините мачитиле повторно ја нашле и продолжиле да се иживуваат со неа.

Напиши коментар