Prison brake

Прошетка по кран – смелост или лудост?

Мислам дека ништо нема да ми го симне срцето во петици како шетање по кровот на некоја огромна зграда или било што друго што се издига високо над земјата. Има луѓе кои не поднесуваат височина во која група припаѓам и јас. Но има и такви кои горат од желба да шетаат и да се пентарат по кранови за да си обезбедат моќен прилив на адреналин.

Дали овое момци се многу смели или само луди, проценте сами.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_DBxkkm9VfU

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S0lF56yEfkM

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0FI23v1ZnNo

 

Напиши коментар