Prison brake

Шокантна снимка: Полицијата згазила пешак и продолжила понатаму!

Бездушноста на припадниците на кинеската сообраќајна полиција ја шокораше јавноста.

Автомобил со ротација, движејќи се со голема брзина во спротивен правец, удри пешак и само продолжи понатаму како ништо да не се случило.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jcymoxjF5h8

Напиши коментар