Prison brake

Свештеник принудувал верници на орален секс велејќи дека од пенисот му тече свето млеко

Валдеки Собрино Пиканто, свештеник од редовите на Евангелистичката црква во Бразил е уапсен бидејќи ги уверувал верниците дека од неговиот пенис тече свето млеко барајќи да имаат орален секс со него.

На своите верници ги уверувал дека неговиот пенис е благословен и дека Бог го благословил со свето млеко од Светиот Дух и дека тој морал да „го ослободи“.

„Тој не убедуваше дека Бог може да дојде во нашите животи само преку нашата уста. Бараше да имаме орален секс се додека Светиот Дух не дојде преку ејакулација“, изјавува една од жртвите.

Свештеникот кој веќе се наоѓа во затвор изјавил дека планира и во затворот да ги „полива“ своите цимери со своето свето млеко.

Напиши коментар