Prison brake

Таа е спремна на се: Полека се претвора во жива порцеланска кукла

Сакајќи да изгледа како француска порцеланска кукла, Јапонката Ванила Чаму направила преку 30 пластични операции на своето тело и сеуште нема во план да престане. Досега има направено липосукција, ги има зголемено градите, корекција на носот, очите и очните капаци, а следниот чекор е продолжување на висината.

Првата операција ја направила на 19 години, но сега не се знае колку е стара бидејќи добро ја чува таа тајна.

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q7BQOdRyhQI

Напиши коментар