Prison brake

Тажната судбина на едно четири годишно девојче!

Естетските хирурзи во Кина му понудиле помош на девојчето чија коса расте без контрола.

Четири годишната Јинг Јинг, од провинцијата Хунан, пати од ретко генетско пореметување, порaди кое косата и расте по целото нејзино тело, пренесува британскиот “The Sun”.

Докторите понудиле да направат третман кој би требало да трае околу две години и се надеваат дека можат во потполност да ја излекуваат.

Напиши коментар