Like

Толку мала, а веќе знае да тетовира

Алиша Гутјерес првите контакти ги направила во салонот за тетовирање на нејзиниот татко, па неодамна успеала да го тетовира и својот прв муштерија.

Таткото кој започнал да се занимава со тетовирање на 14 годишна возраст, и дозволил на својата седум годишна ќерка да му истетовира еден цвет на неговиот муштерија во салонот во Тексас.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VdwuEqKHZi8

Напиши коментар