Prison brake

Трудница ги убила своите три деца и себе!

Откако на својот профил на Facebook напишала “Мама секогаш ќе ве сака”, 23-годишната трудница Фиона Андерсон од Англија ги убила своите три деца, а потоа и себе.

Неколку часа пред злочинот таа на профилот напишала и дека сопругот ја оставил заради друга жена. Потоа ставила фотографија со своите деца со текст дека ги сака и дека никогаш нема да ги остави.

Пронајдена е мртва на паркингот, а утврдено е дека скокнала од меѓуспрат.

Телата на нејзините деца, Левин (3), Енди (2), и Кајден (11 месеци), полицијата ги пронашла во една куќа одалечена неколку киломерти.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vPXfTTqBvIQ

Напиши коментар