Prison brake

Во анусот ставил жива јагула од пола метро

Еден кинез гледајќи порничи дошол на идеја да си пикне во задникот жива јагула. Тоа и го направил, но не без последици…

Тој откако ја ставил живата јагула долга половина метар во задникот, потоа не можел да ја извади. Рибата најверојатно загризала во дебелото црево и не пуштала поради што операцијата траела со сати.

Како што известуваат медиумите кинезот идејата ја добил од порничите, но таа идеја освен што му донесе доста здравствени потешкотии веројатно ќе му донесе и казна за злоставување на животни.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZG4Qcpn-OQU

Напиши коментар