← НАЗАД НА БОЗА

Вознемирувачко видео: погледнете што може да ви се случи при вградување на силикони!

Вознемирувачко видео: погледнете што може да ви се случи при вградување на силикони!
1307 Читања

Деби (50) е жена која претрпела катастрофални последици откако ги зголемила градите бидејќи добила инфекција, а хирургот кој ја оперирал исчезнал.

Несреќната жена ги оперирала градите пред 15 години. Само неколку дена по операцијата, и се развила инфекција, а хирургот кој ја оперирал исчезнал.

Еден хирург прифатил да го одстрани инфицираниот имплант и кожа, меѓутоа така ја оставил со една помала дојка.

Сега верува во доктор Вик Виџ, кој е еден од најдобрите во Велика Британија и кој има своја емисија “Last Chance Salon” на телевизијата TCL, кој ќе ја оперира следниот месец.

Foto: tlcnorge.no

Foto: tlcnorge.no

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk