Prison brake

Жена забременила со леш во мртовечница

Една 38 годишна жена, запослена во мртовечница уапсена е и одредена и е кауција во износ од 250 000 долари откако забременила со леш од мртов човек.

Настанот се случил во мртовечница во градот Лексингтон во Мисури. Полицијата ја обвинила за сквернавење и некрофилија.

Како што известуваат надлежните органи, жртвата доживеала постсмртна ерекција додека го бањале лешот, а Фелисити Мармадјук  бидејќи била сама во просторијата ја искористила ситуацијата и доживеала големо изненадување кога мртвиот доживеал оргазам после неколку минути.

Фелисити е уапсена, а планира да го тужи семејството на починатиот за алиментација.

Напиши коментар