Prison brake

Девојче (9) чува преку 30 змии, иако постојано ја гризат (Видео)

Американката Криста Гуарино (9) од Детроид живее со 30 змии меѓу кои и анаконда и питон долги речиси 4 метри. Криста јаде, спие и си игра со рептилите.

Devojčica (9) čuva preko 30 zmija iako je stalno grizu (VIDEO)

Иако милениците ја гризнале до сега повеќе пати, вели дека не боли, а не се ни отровни.

Никогаш не сум се плашела од змии. Ни малку! Ги обожувам! – вели девејчето.

Бабата на Криста, Лаура (55) вели дека не се чувстува пријатно кога нејзината внука си игра со змиите. Џејми тврди дека неговата ќерка никогаш не била во опасност.

-Имаше негативни коментари. Луѓето ме осудуваа и велеа дека змиите се опасни и дека не би смеел и дозволам на ќерка ми да биде во нивна близина. Но тие се неуки. Мојата ќерка ги сака и не би сакал да ја лишам од тоа.

Printskrin: Youtube/Barcroft TV

Криста одлучила да отвори зоолошка градина само за рептили за да им покаже на луѓето дека тие се прекрасни животни и одлични домашни миленици.

Рано се сретнала со змиите бидејќи нејзиниот татко е експерт за рептили, а таа веќе на 2 години ја држела првата змија во раце.

Напиши коментар