Prison brake

Еве зошто ова девојче се здоби со почит од целиот свет! (Видео)

Емили Џејмс е три-годишно, дарежливо девојче кое се одлучи на еден неверојатен потег. На предлог на мама и тато, Емили ја отсекла својата коса и ја донирала на девојче кое боледува од рак.

Емили сака лак за нокти, светкави фустани и кармини. Нејзиниот омилен филм е Tangled и особено драга и е нејзината кукла Рапунзел. Емили одлучила нејзниот вујко најпрво да ја потстриже куклата.

Родителите на Емили и објасниле зошто е важно да ја донира косата, и дека повторно ќе и порасне. Заедно ги погледнале фотографиите на децата кои немаат коса, а Емили сепак, одлучила својата коса да ја донира за едно болно девојче.

Напиши коментар