Prison brake

Го молеле да излезат: Таксист заедно со патниците го возел и својот миленик питон (Видео)

James Failla, за среќа на патниците, не е таксист туку шегаџија кому овие груби шеги не му се страни. Погледнете како си поманаа њујорчаните кои влегоа во неговото возило…

Напиши коментар