Prison brake

Идеи за урнебесна имитација на маски за престојниот први април!

Често гледаме маски кои веќе секоја година се повторуваат, што изгубиле од убавина и кои веќе ни се досадни.

Епа младово момче покажува дека за да се долови маската, потребна е само идеја и желба да се постигне бараното. Користи се што ќе најде по дома 🙂

 

diy-low-cost-cosplay-costumes-anucha-saengchart-2 diy-low-cost-cosplay-costumes-anucha-saengchart-8 diy-low-cost-cosplay-costumes-anucha-saengchart-9 diy-low-cost-cosplay-costumes-anucha-saengchart-10 diy-low-cost-cosplay-costumes-anucha-saengchart-12 diy-low-cost-cosplay-costumes-anucha-saengchart-13  diy-low-cost-cosplay-costumes-anucha-saengchart-15 diy-low-cost-cosplay-costumes-anucha-saengchart-16 diy-low-cost-cosplay-costumes-anucha-saengchart-17 diy-low-cost-cosplay-costumes-anucha-saengchart-19 diy-low-cost-cosplay-costumes-anucha-saengchart-20 diy-low-cost-cosplay-costumes-anucha-saengchart-21 diy-low-cost-cosplay-costumes-anucha-saengchart-22 diy-low-cost-cosplay-costumes-anucha-saengchart-23

Напиши коментар