Prison brake

Имате добро око, заработете 35.000 долари: Треба само да гледате во небото за НАСА!

САД – Мислите ли дека побрзо од НАСА можете да најдете астероид кој и се заканува на планетата Земја? Тогаш НАСА има понуда како створена за вас – и можете да ја заработите.

Имено, НАСА нуди 35.000 долари за оној кој ќе успее да пронајде астероид кој би претставувал евентуална закана за палнетата Земја. Овој натпревар почнува на 17. март и ќе трае се до август.

 

Напиши коментар