Prison brake

Ќе посакате и вашата канцеларија да биде на овој пуст остров

Ова што го гледате не е сцена од футуристички филм. Тоа е деловен простор кој е реализиран од страна на компанијата “Саундерс Архитектура“, а се наоѓа на островот Фого, Канада.

Островот сам по себе е мирно место, преполно со природни убавини. Канцеларијата е преубава, нереална, чиста, минималистичка, функционална и модерна.

Да работиш со мерак, нели?

16

Foto: Bent Rene Synnevåg

Foto: Bent Rene Synnevåg

Foto: Bent Rene Synnevåg

Foto: Bent Rene Synnevåg

Foto: Bent Rene Synnevåg

Foto: Bent Rene Synnevåg

Foto: Bent Rene Synnevåg

 

Напиши коментар