Like

Настап кој ќе ве воодушеви и остави без зборови

Неговото име е Ју Хо Џин. Неговата љубов се картите. Човекот направил неверојатен спектакл со карти кој ги воодушевил присутните. Веруваме дека подеднакво ќе ве импресионира и вас.

Погледнете го фантастичниот настап на јужнокорејскиот волшебник Ју Хо Џин кој дефинитивно и вас ќе ве остави без зборови.

Напиши коментар