← НАЗАД НА БОЗА

Откри уште еден трик и повторно го освои светот (Видео)

И овој пат тој ни открива како го изведува овој едноставен трик. Иако неговите видеа не се накоја права сензација, тој успева да собере голем број на кликови, па така и овој пат брзо се искачи на повеќе од 1,2 милиони.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk