Prison brake

Ова е иднината на нарачување пица (Видео)

Нарачувањето на пица во ресторан не мора да остане “без душа”, како што е нарачувањето преку интернет, но може да биде позабавно и помодерно.

Многу модерно, вклучувајќи интеракција со мобилниот телефон, маси чувствителни на допир и бескрајни можности за комбинирање на ароми и вкусови. Тоа секако не е се, постои можност да се комбинираат тестата, количината на намирници, повеќе видови на пица во една големина.

http://www.youtube.com/watch?v=xvT0MCugb58

Напиши коментар